Gecertificeerd leidingwerk

De gecertificeerde lassers van Did-it Technology zijn van alle markten thuis: van dun- tot dikwandig leidingwerk. Wij zijn gecertificeerd op uiteenlopende (hoogwaardige) materiaalsoorten en lasprocessen. Met ruim 5 laswerkplekken in onze eigen fabricage- en montagehal zijn we in staat om grote projecten aan te kunnen. Wij zijn een flexibel bedrijf met korte lijnen en fabriceren snel onderdelen, verrichten vlot en vakkundig reparaties, alsook geheel nieuwe installaties!

TIG-MIG

Over het algemeen wordt het leidingwerk gelast volgens het TIG-lasproces. Wij hebben hiervoor onze eigen lasapparatuur van Lorch. Als er grotere leidingen met een dikke wand gelast moeten worden, kan er gekozen worden voor een combinatie van TIG-MIG.
Wij werken met de nieuwste apparatuur en technieken, zo hebben we o.a. kleine lasapparaten op rugzak voor de montage, meten met laserapparatuur en maken het laswerk, indien gewenst, schoon met elektrolyt. Doorlassing met Tig-lassen en gebruik van backinggas behoren tot de mogelijkheden evenals het afwerken met aansluitingen, flensen of koppelingen en het beitsen van het leidingwerk. Het leidingwerk kan, zo u wilt, ook worden uitgevoerd met onderdelen van Parker, Swagelock of Hansaflex. 

Kwaliteitsborging

Regelmatig werken we aan hogedruk leidingen en andersoortige leidingen onder keur waarbij de kwaliteitsborging via röntgenonderzoek wordt vastgelegd. Geheel volgens de kwaliteitsnorm.

Orbitaal lassen

Wij beschikken over een orbitaal lasmachine welke veelal wordt ingezet in de zuivel-, food- alsook in de koeltechnische industrie. Wij kunnen met onze orbitaal lasmachine zowel dik- als dunwandig leidingwerk lassen. Het grote voordeel van orbitaal lassen is de precisie, de hygiene en de gelijkmatige kwaliteit. 

Prefab buigen en mobiele buigmachine

Om laswerk te reduceren buigen wij met onze mobiele buigmachine op locatie snel en vakkundig. Redenen om te buigen zijn de snellere doorlooptijd, hygiene en een extra kostenbesparing op eventueel keurwerk achteraf. Wij kunnen verschillende diameters en wanddiktes voor u buigen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.  

Projectaanname

Door onze ruime ervaring in de PIPING brengen wij graag een frisse kijk op uw technische vraagstukken! Ons doel is om uw organisatie te versterken met met onze expertise, onze pragmatische instelling en onze innovatieve- en procesgerichte denkwijze. Of het nu gaat om doorlassingen, afwerking met aansluitingen, flensen of koppelingen, wij produceren perfect (NON)FERRO leidingwerk. Wij werken met slimme oplossingen voor montage- en beugelsystemen. Wij werken samen met u aan maatwerk oplossingen, waarbij wij u ontzorgen op álles wat met leidingwerk te maken heeft! Wij fabriceren nieuwe leidingen en leidingwerk volgens uw tekening of opgave. Dit doen wij voor verschillende branches waaronder de voedingssector, de koudetechniek, de farmaceutische industrie. Wij denken mee en anticiperen samen met u op toekomstige wensen als het aankomt op de inrichting van uw leidingwerk. In het werk zelf bekijken we hoe en of er aanpassingen nodig zijn om het passend te maken, en het pást altijd! Uiteraard houden we hierin nauw contact met uw projectleider(s) en overleggen we met de betrokken engineers. 

BRANCHES waarin wij o.a. werkzaam zijn

FOOD & ZUIVEL

KOUDETECHNIEK

FARMACIE

BAGGER

Overige industrieën